Mini tacos - Gratis oppskrift fra Den lille kokeboka
I Den lille kokeboka kan du lære å lage favoritter som pizzahorn, tacopizza, frokostwrap og karamellisert kanelflette. Du får steg-for-steg bilder til alle oppskriftene, som gjør det enkelt å lage kosemat til middag med familien, eller til fest og feiring! Test en av oppskriftene fra boken under:
MINI-TACOS
Mini-tacos er en morsom og god vri på fredagstacoen. Dette er enkel fingermat hvor retten er en kombinasjon av quesadillas og tacos. Disse er også perfekte på tapasbordet.
To porsjoner – ca. 40 minutter
Ingredienser:
2 kyllingfileter
3 tortillalefser
1 liten rødløk
1 paprika i biter
1 pose tacokrydder
½ dl fløte
1 dl revet ost
1 hakket tomat
Rømme
Salsa (etter eget ønske)
Frisk koriander
Olje til steking
1: Sett ovnen på 190 grader (over- og undervarme).
2: Kutt kyllingen i biter og stek kyllingkjøttet i en varm panne med litt olje og tacokrydder. Tilsett deretter rødløk før du freser det videre i et par minutter.
3: Tilsett paprika og fløte. La alt småkoke i pannen i et par minutter til væsken har fordampet og kyllingen er gjennomstekt.
4: Skjær ut små sirkler av tacolefsene. Du kan gjerne bruke et glass som mal.
5: Deretter fyller du mini-lefsene med kyllingblandingen før du danderer dem i en liten sprinkelform eller paiform og topper med revet ost.
6: Stek mini-tacosene i ca. 8 minutter eller til osten har smeltet.
7: La mini-tacosene avkjøles litt før du topper med hakkede tomater og koriander. Server med salsa og rømme.