Hopp til hovedinnholdet

Solvolds smak

  • Innbundet

  • 2010

  • Norsk, Bokmål

Odd Ivar Solvold er tre ganger Norgesmester, årets fiskekokk, årets kjøkkensjef, bronse i Bocuse d.Or og fast spiss på det Norske Kokkelandslaget. Hadde han hatt restaurant i Oslo, ville stalltipset vært Michelin-stjerne innen kort tid. Gjennom denne boken kan du bli gourmet på eget kjøkken. Solvold er befriende fri for snobberi og matarroganse – her er det «less is more» som gjelder. Utgangspunktet er kompromissløs respekt for gode råvarer. Boken bobler over av velsmakende mat for alle anledninger: kos, tapas, gryter, middager når du skal imponere, pasta, pølser og noe søtt til slutt. Komplett med anbefalt drikke.

    Tilgjengelig i 2 butikker

    På nettlager. Sendes innen 1-3 virkedager.

    • Bytt i alle våre butikker
    • Klikk og hent