Middelalderens kjøkken - oppskrifter og historiene bak dem
Innbundet
2023
Norsk, Bokmål
Hvilke urter kunne kurerer hjertesorg? Når kom surdeigsbrødet til Norge? Hva kokte i skomakerens gryte på 1300-tallet, og hvordan fikk man maten til å holde seg helt til neste sommer? «Middelalderens kjøkken» er en historie om hva folk spiste i en tid da kyr og geiter gikk på egne bein til torget i byen og båter seilte inn med eksotiske varer fra fjerne himmelstrøk. En tid da biskopen klaget på vinprisene og det var forbudt å drikke melk på fredag før Sankthans. Boka gir ny innsikt i fortidens matkultur, basert på et mangfold av arkeologiske og historiske kilder. Med historiene følger oppskrifter på fremmed smaker og dufter fra middelalderens kjøkken.
Tilgjengelig i 12 butikker
På nettlager. Sendes innen 1-2 virkedager
- Bytt i alle våre butikker
- Klikk og hent