Hopp til hovedinnholdet

Mat fra våre kjøkken - gjennom fire årstider

  • Innbundet

  • 2011

  • Norsk, Bokmål

. Boken følger årstidene, med sine råvarer og tradisjoner . Eldre oppskrifter med nye vrier og nye spennende retter . Oppskrifter på 200 for- og hovedretter, supper, desserter og kaker . Forslag til drikke tilpasset ulike retter og årstider . En bok full av matglede, med vekt på bruk av naturens råvarer, som du vil glede deg over og bli inspirert av både til høytid og fest . Skrevet av tre engasjerte mødre og selverklærte "matvrak", som også er profesjonelt engasjert i mat- og drikkeverden . En bruksbok med omfattende register og oversiktlige oppskrifter . Illustrert med over 270 flotte foto som får tennene til å løpe i vann

Tilgjengelig i 2 butikker

På nettlager (sendes normalt innen 1-2 virkedager)

  • Bytt i alle våre butikker
  • Klikk og hent

Oppdag mer