Hopp til hovedinnholdet

Stor kokebok for større og mindre husholdninger - kokning, bakning, syltning, vinlegning, slaktning, hermetikk, sykekost, menyer, anretning

  • Innbundet

  • 2011

  • Norsk, Bokmål

820 sider. Henriette Schønberg Erkens store kokebok er den viktigste boken i norsk mathistorie. Denne utgave er et uforandret opptrykk av "Stor kokebok" slik den opprinnelig forelå, men med nytt omslag. Den inneholder alt man trenger å vite om koking, baking, sylting, slakting, utallige oppskrifter samt riktig partering og håndtering av vilt, hermetisering osv. En viktig bok om norsk matkultur og tradisjon. Henriette Schønberg Erken er tidenes viktigste kokebokforfatter. Dette er norsk matkultur på sitt beste. Boken har solgt i mer en 200.000 eksemplarer gjennom tidende. Hederlig omtale om bokens betydning av Ingrid Espelig Hovig og Bent Stiansen.

    Tilgjengelig i 1 butikk

    På nettlager. Sendes innen 1-3 virkedager

    • Bytt i alle våre butikker
    • Klikk og hent