Norsk julemat - tradisjoner og oppskrifter
Del av serien
Innbundet
2006
Norsk, Bokmål
Dette er boka for alle som er glad i julens matgleder og som gjerne vil vite mer om hvordan julemattradisjonene har utviklet seg i Norge. Innledningsvis forteller Kari-Bjørg Vold Halvorsen ved Norsk Folkemuseum om mangfoldet av julemattradisjoner som har eksistert i Norge: Fra det gamle bondesamfunnets og borgerskapets matskikker - med lokale varianter, til vår tids julematskikker hvor stadig flere spiser litt av det meste. Aase Strømstad gir deg oppskriftene til alle julens gode matretter: Alt av bakst, kjøtt, fisk, desserter, julegodter og drikke - deilige fristelser!
Oppskrifter på julemat fra de andre nordiske landene er med i eget kapittel.
Oppskrifter på julemat fra de andre nordiske landene er med i eget kapittel.
Tilgjengelig i 6 butikker
På nettlager. Sendes normalt innen 1-2 virkedager
- Bytt i alle våre butikker
- Klikk og hent