Hopp til hovedinnholdet

Øl med kniv & gaffel - det handler om smak!

  • Pocket

  • 2011

  • Norsk, Bokmål

Denne boken er en guide til øl og mat. Forfatter Sigrid Strætkvern er lidenskapelig opptatt av øl, som hun har jobbet med i over 20 år. "Øl med kniv og gaffel" er både en kokebok og en kosebok, som med sine vakre fotografier og stilrene design vekker både nysgjerrigheten, leselysten og appetitten. Boken gir en innføring i ulike øltyper, smaking og servering samt hvordan vi kan matche øl og mat. Den omfatter også et rikt utvalg av oppskrifter med øl i maten, hvor hver rett følges av drikketips fra butikk og vinmonopol. Dette er en bok for alle som setter pris på god mat og godt drikke, for dem som gjerne utfordrer smaksløkene, som eksperimenterer og som utforsker. Øl kalles gjerne kokkekunstens gjemte sjel. La deg inspirere til å velge øl i og til maten. Finalist i Årets beste kokebok 2009, Apéritif.

    Kan bestilles til 147 butikker

    På nettlager. Sendes innen 1-3 virkedager

    • Bytt i alle våre butikker
    • Klikk og hent

    Oppdag mer