For å fortsette å handle på ark.no, vennligst slå på "cookies" i nettleseren din.
Logg inn
Til kassen

Til handlekurv
Til kassen

  • Boken er klar for henting når du får bekreftelse på SMS. Du vil motta SMS innen en time, innenfor butikkens åpningstider.

×
Vingebelastning

Vingebelastning

Pris
119,-
Format
E-Bok
eller

E-bøker legges automatisk til i bokhyllen i ARK-leseappen din og kan også lastes ned fra Din side.

Kjøp med ett klikk
Kundevurdering
Lagerstatus Finnes i bokhyllen i ARK e-bok, eller lastes ned fra Din side kort tid etter kjøp. Ingen angrerett.
Format E-Bok
Kopisperre Vannmerket (SDRM)
Filformat EPUB
Utgivelsesår 2015
Forlag Aschehoug
Språk Bokmål; Norsk
ISBN 9788203359965
Sider 267
Sted Oslo
Emne Psykiske lidelser
Se flere detaljer
Nedlastbar
Bokmål; Norsk
149,-
Bokmål; Norsk
Bokmål; Norsk

Andreas på 30 år er tilsynelatende en representant for de unge og vellykkede i Oslo anno 2014. Han tilhører en generasjon som er blitt fortalt at de kan bli akkurat hva de vil, velge hva de vil, og gjøre hva de vil. Andreas har også fått alt han forestilte seg at han skulle få - han har egen leilighet, jobber i et anerkjent kommunikasjonsbyrå og er samboer med Hanna som jobber i NRK. Noe er likevel feil, han er ikke så lykkelig som han burde vært. Når Andreas blir utsatt for en ulykke og mer eller mindre tilfeldig fanges opp av det psykiatriske helsevesenet, får han raskt en lettere psykisk diagnose. Han blir sykemeldt og han omfavner den nye livsstilen som en mulighet. Samtidig blir alle hans mellommenneskelige relasjoner satt på prøve idet han går inn for å finne «svarene». Helga Flatlands nye roman handler om dessertgenerasjonen - generasjon meg - og tar samtiden på kornet med sine lykkeforventninger og krav om selvrealisering. Og det er fortelleren Andreas som i sin sjelenød er generasjonens stemme.

"Utsøkt skrivekunst om å komme i ubalanse... Helga Flatland har stålkontroll på historien, og sender leseren frem og tilbake i tid, og gir oss en sterk leseropplevelse. Terningkast 5. Brynjulf Jung Tjønn, VG" "Helga Flatlands nye roman oppleves som et skakende varsku. Terningkast 5. Maya Troberg Djuve, Dagbladet" "Etter denne romanen og sine tre foregående bøker forsvarer hun lett plassen på lista over de tjue beste nåskrivende norske forfattere - uansett alder. Gerd Elin Stava, Dagsavisen" "... en både lun og sviende fremstilling av en nevrotisk generasjon. Dagens Næringsliv" "... Men mesterlig, språklig sett også, skaper Helga Flatland et landskap der man mer og mer forundres over sinnets irrganger. Anbefales. Terningkast 5. Helge Ottesen, Varden"


Se hele listenTips en venn

Tips en venn

Send
x

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet