For å fortsette å handle på ark.no, vennligst slå på "cookies" i nettleseren din.
Logg inn
Til kassen

Til handlekurv
Til kassen

  • Boken er klar for henting når du får bekreftelse på SMS. Du vil motta SMS innen en time, innenfor butikkens åpningstider.

×

Frakt og levering

Vi har satt oss som mål å ha den raskeste leveringen av bøker i Norge!

Du kan velge følgende:

  • RETT HJEM i postkassen
  • KLIKK & HENT i butikk innen en time
  • I ARK E-BOK umiddelbart

Leveringstid

Vi sender varene til deg fortløpende når de ankommer vårt lager og normalt i løpet av en virkedag. Norske bøker leveres som regel innen 3 - 10 virkedager. Leveringstiden avhenger av om vi har boken på vårt lager eller om vi må få boken fra leverandør. Leveringstidene er påført hvert enkelt produkt. Adresser i de nordligste fylkene i Norge vil ha lengst leveringstid. Vi kan ikke garantere at alle varer kommer frem innen de angitte leveringstidene. I noen tilfeller sender vi engelske bøker direkte til deg fra England. Disse ekspederes i løpet av en dag, men ekstra tid til postgang må påregnes.

Hvor blir pakken levert?

Vi gjør oppmerksom på at en ordre kan deles opp i flere forsendelser for at du som kunde skal motta varene fortest mulig. Vi benytter PostNord som speditør på alle forsendelser. Unntaket er bøker sendt fra England og enkelte adresser der PostNord ikke har levering. I disse tilfellene benyttes Posten Norge. Hvis det er mulig, får du pakken levert hjem til deg, enten i postkassen eller der du får levert avisen. Dersom pakken er for stor til å bli levert i postkassen sendes den automatisk til utleveringssted. I enkelte tilfeller kan budet velge å levere pakken til utleveringssted om han ikke får levert på en god måte. Spill sendes automatisk til utleveringssted. Du kan hele tiden følge din ordre ved hjelp av sporing på Din side på ARK.NO.

Fraktbetingelser

ARK har fraktfri levering på alle ordrer over kr 249,-. På ordrer under kr 249,- påløper et portotillegg på kr 39,-.

Unntak:

  • For spill påløper kr 49,- i ekstra porto per spill
  • Ordrer som ekspederes fra England, belastes med kr 79,- ekstra i porto

For bedriftskunder sender vi Dør til dør. Dette belastes med kr 99,-. Fraktfri levering av ordrer over kr 500,-.

Du får oversikt over totale fraktkostnader i kassen før du betaler.

Levering utenfor Norge

Etter 1. august 2016 sender vi fysiske varer kun til adresser i Norge inkl. Svalbard.

Uansett hvor du er i verden, kan du kjøpe e-bøker og nedlastbare lydbøker, så lenge du har en norsk adresse. Har du ikke det, vennligst kontakt kundeservice så hjelper de deg med å løse dette.

Alternativ leveringsadresse

Du velger selv hvor du vil ha varene levert, hjem eller for eksempel på jobben. Er du privatkunde og trenger alternativ leveringsadresse, må du betale med kredittkort. Du legger inn alternativ leveringsadresse i kassen eller på Din side under personalia, og velger ønsket leveringsadresse i kjøpsprosessen.

Klikk & hent

Vil du spare fraktkostnader eller har dårlig tid, kan du velge Klikk & hent. Finnes varen i en ARK-butikk nær deg, kan du velge å reservere varen og hente den der etter 1 time. Du får bekreftelse på SMS når bestillingen er klar til henting. Det er ingen ekstra kostnader forbundet med dette.