For å fortsette å handle på ark.no, vennligst slå på "cookies" i nettleseren din.
Logg inn
Til kassen

Til handlekurv
Til kassen

  • Boken er klar for henting når du får bekreftelse på SMS. Du vil motta SMS innen en time, innenfor butikkens åpningstider.

×
Kaker og desserter for sensitive mager

Kaker og desserter for sensitive mager

LavFODMAP

Veil. pris
349,-
Pris
306,-
Spar
44,-
Format
Innbundet
KLIKK&HENT i butikk

Finn en ARK-butikk nær deg

Butikker som har varen:

OK
eller
Få levert RETT HJEM

På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 1-2 virkedager

Legg i handlekurv
Kundevurdering
(1)
(1 Anmeldelse:) Anmeld dette produktet
Lagerstatus På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 1-2 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Vigmostad & Bjørke
Språk Bokmål; Norsk
ISBN 9788241913525
Sider 158
Emne LavFODMAP-dietten
Illustrert av Brødreskift, Thor
Se flere detaljer

Har du sensitiv mage, cøliaki eller IBS? Er du laktoseintolerant? Da er dette kake- og dessertboken for deg! Her får du fantastisk gode oppskrifter på kjente og kjære kaker som «Verdens beste», «Hvit dame», sjokoladekake, blåbærpai - og alle er tilpasset lavFODMAP-dietten, en forskningsbasert diett for deg med sensitiv mage. Ikke minst får du en revolusjonerende oppskrift på luftig og fin glutenfri søt gjærbakst! Kakene og dessertene i denne boken smaker himmelsk for alle, også for den som ikke har allergier å ta hensyn til. Prøv dem til bursdag, vennekveld eller til hverdags. De aller fleste ingrediensene finner du i dagligvarehandelen. Om forfatteren: Gründeren Cecilie Hauge Ågotnes har stor interesse for matlaging, og blogger på lavfodmap.no. Hun er mye brukt som foredragsholder og har gitt ut to bøker tidligere: LavFODMAP. God mat for sensitive mager og LavFODMAP på reise.



Se hele listen



Tips en venn

Tips en venn

Send
x

Skriv anmeldelse
(5/5)
1 vurderinger
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Tom Helge Rasmussen Uhlen
06.mars 2017

Jeg har slitt med å finne desserter og kaker jeg kan spise så da er denne boken uvurderlig. Mange gode oppskrifter som faktisk imponerer folk hele tiden, godt å ha en bok med ting en kan spise


Anbefaler


Rapporter om upassende innhold