For å fortsette å handle på ark.no, vennligst slå på "cookies" i nettleseren din.
Logg inn
Til kassen

Til handlekurv
Til kassen

  • Boken er klar for henting når du får bekreftelse på SMS. Du vil motta SMS innen en time, innenfor butikkens åpningstider.

×


Årets påskekrim

Vi gir deg årets påskekrim! Her finner du noe for enhver krimelskers smak. Om navn som Nesbø, Horst, Läckberg, Coben og Hart gjør deg glad, finner du mye påskekos her!

Toner fra kjærlighet og krig

Ny historisk romanserie fra Santa Montefiore! En klassisk beretning som byr på lidenskap, krig og kjærlighet i et turbulent Irland på 1920-tallet.

-30% på all LEGO

Nå har vi -30% rabatt på all LEGO! Uansett om du er ute etter duplo-traktor for de minste, Darth Vader, Elsas isslott eller skatepark og Nexo Knights – det er LEGO-tid hos ARK!

Se hele listen

MÅNEDENS KUPP - for deg som er ARK-VENN!

Datteren av Jane Shemilt

Jane Shemilt: Datteren


En ung jente forsvinner. Et år senere er hun fortsatt ikke funnet, og familien har gått i oppløsning. Kan sannheten samle dem igjen, eller vil den rive dem fra hverandre for godt?


Følelsesmettet, spennende og fengslende beretning om hvor godt man egentlig kjenner sine nærmeste.


SPAR MER: BLI ARK-VENN
Hos ARK skal det lønne seg å være fast kunde. Derfor gir vi våre ARK-venner en rekke fordeler. Best av alt, det er helt gratis!


Se hele listen

Se hele listen

MÅNEDENS UTVALGTE

Svikne dagar av Elena Ferrante

Elena Ferrante: Svikne dagar

Olga forlates av ektemannen. Hun pines av selvforakt og sjalusi, og mister gradvis taket på livet sitt. Dette er en glitrende, intens og rasende leseropplevelse fra en av vår tids største romanforfattere.


«Om mulig er denne enda bedre enn Napoli-kvartetten. Boken skildrer svik og raseri, det å være kvinne og det å falle. Mesterlig!» Hanna, ARK Kolsås


Se hele listen