For å fortsette å handle på ark.no, vennligst slå på "cookies" i nettleseren din.
Logg inn
Til kassen

Til handlekurv
Til kassen

  • Boken er klar for henting når du får bekreftelse på SMS. Du vil motta SMS innen en time, innenfor butikkens åpningstider.

×


Nyhet: Hjerteknuser

Ny sylskarp kriminalroman fra skaperen av den internasjonale suksessen Maestro Journalisten Viljar Ravn Gudmundsson og politietterforsker Lotte Skeisvoll har akkurat begynt å komme seg etter saken med seriemorderen som kalte seg selv Maestro, idet en ny kriminalsak ryster dem begge.

Nyhet: Avgrunnsblikk

Femte bok i den kritikerroste serien om Odd Singsaker. Dette er en krimroman om besettelse og ritualer, frigjøring og bedrag – der Singsaker får føle på sin egen dødelighet i en jakt på skygger.

Nyhet: Skinnet bedrar

Det er varm sommer ved den blikkstille Hardangerfjorden, Folgefonna lyser hvit i det fjerne, morellene er i ferd med å modnes. En tidlig søndag formiddag blir seksårige Anders observert gående i pysjbukse langs hovedveien. Det er det siste noen ser av ham.


MÅNEDENS KUPP - for deg som er ARK-VENN!

Bak lukkede dører av Barnadette A. Paris

Paris, B.A: Bak lukkede dører

Iblant er det perfekte ekteskapet bare en perfekt løgn. Intens psykologisk krim – midt i blinken for Gone girl-fans!


Grace og Jack er tilsynelatende et plettfritt ektepar. Han er kjekk, rik og vellykket. Hun er vakker og har ofret karrieren sin for å stelle hjemme i et stort, flott hus. De har alt – og er et par man elsker å hate. Men det er noe som ikke stemmer – ikke alt er like idyllisk som det ser ut til.

SPAR MER: BLI ARK-VENN
Hos ARK skal det lønne seg å være fast kunde. Derfor gir vi våre ARK-venner en rekke fordeler. Best av alt, det er helt gratis!


Se hele listen

MÅNEDENS UTVALGTE

Størst av alt av Malin Persson Giolito

Lucinda Malin Persson Giolito: Størst av alt

Hypnotiserende god thriller og et eksepsjonelt, psykologisk drama – ingen lesere vil forbli uberørt.

«Størst av alt er en spennende velskrevet roman om umoden kjærlighet og et trekantdrama som munner ut i en grusom massakre.» Tom Egeland, VG

«Malin Persson Giolito går sin far G.W. Persson en høy gang.» Fredrik Wandrup, Dagbladet


Se hele listen

Se hele listen